Ons aanbod bestaat uit buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar en peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar.


BSO

We bieden voorschoolse en naschoolse opvang aan op maandag, dinsdag en donderdag. Kinderen hechten waarde aan structuur. Daar spelen we als kinderopvang op in. Na schooltijd is er altijd een moment van thuiskomen. Samen even iets eten en drinken. En luisteren naar elkaars verhalen. Daarna kunnen de kinderen zelf kiezen wat ze willen doen. Even uitdollen of lekker tot rust komen; elk kind heeft andere behoeften en we geven hen daar alle ruimte voor. Gedurende de vakanties stellen we een speciaal programma samen met leuke activiteiten. We maken er echt een feestje van voor de kinderen. Want vakanties moet je natuurlijk wel een beetje vieren.

Peuteropvang

Op maandag, dinsdag en donderdag verzorgen we in opdracht van Stichting ’t Knötterheukske peuteropvang. Op deze dagen bieden we van 8.45 tot 11.45 uur peuteronderwijs aan. Een educatief programma dat op spelenderwijs bij de kinderen onder de aandacht wordt gebracht. Een stukje voorbereiding op de basisschool. Daarnaast bieden we voor- en naschoolse peuteropvang aan, waarbij we volledig uitgaan van de behoeften van het kind. Heeft een kind even rust nodig? Wij beschikken over een speciale ruimte waar je lekker even tot jezelf kunt komen of kunt slapen. Maar ook is er op andere plekken natuurlijk alle ruimte om (samen) te spelen. Je peuter kan van 7.30 tot 18.00 uur bij ons terecht. Ook in de vakantie. Net als bij de BSO stellen we een speciaal vakantieprogramma op met leuke activiteiten. Volop ruimte voor plezier dus!