BSO

Guus, 11 jaar, vertelt;
Als we uit school komen, dan gaan we in groepjes in dezelfde ruimte wat eten en drinken. We vertellen elkaar wat we die dag meegemaakt hebben en we maken plannen wat we die middag gaan doen. Sommige kinderen doen spelletjes, anderen gaan knutselen of spelen een potje voetbal. Maar je kunt er ook lekker rustig lezen of een beetje chillen met je vrienden. Het is eigenlijk net als thuis, maar dan met meer vriendjes en vriendinnetjes.

Vakantie moet je vieren!

Daarom doen we dan altijd leuke dingen. Zo gingen we een dagje Deventer. Met het pontje naar de overkant van de IJssel om de binnenstad te bekijken. We gingen zelfs de Lebuiniskerktoren beklimmen. Dat waren een heleboel trappen. Maar wauw, wat een uitzicht!

Wat we nog meer doen? We razen lekker uit bij De Flierefluiter, de grootste speeltuin van Overijssel. En bij Erve Brooks lopen we het avonturenpad en het blotevoetenpad. Lekker zonder schoenen door de modder. We gaan ook schaatsen op de ijsbaan, bowlen, midgetgolven of takken naar het paasvuur slepen. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Op onze Facebookpagina zie je wat we allemaal doen.

Op de BSO is leren leuk

Op de BSO leer je leuke dingen. Zo gaan we bij het inkuilen van de mais kijken, we leren alles over varkens bij een uitstapje naar Piggy’s Palace en wie durft mag met de biggetjes knuffelen. Laatst waren er zelfs slangen op de BSO! Maar we leren ook over de oorlog, tijdens een bezoek aan de Canadese begraafplaats. En regent het? Dan bouwen we onze eigen BSO-bioscoop. Wie geen zin heeft in film kan ook leren om koekjes te bakken of we gaan worstenbroodjes, kaasstengels of gevulde eieren en andere lekkere hapjes maken. Of we gaan naar een museum. bijvoorbeeld naar het brandweermuseum of natuurdiorama op de Holterberg. Wanneer we op uitstapje gaan rijden we er met onze BSO bus naartoe. Ook halen we met onze eigen 9-persoonsbus de kinderen op van verschillende scholen bij ons in de buurt, zoals in Holten, Okkenbroek, Nieuw-Heeten en Bathmen!

Eigenlijk doen we te veel om het hier allemaal te vertellen. Bekijk de Facebookpagina om onze belevenissen te volgen.

Maar kom gerust een keertje langs

Maak vrijblijvend een afspraak, dan zien we je snel.

Praktische info

De BSO is geopend van maandag tot en met donderdag
van 07.30 – 18.00 uur.

Alle uitjes en activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen. En het eten en drinken natuurlijk ook.