Kinder­opvang

Kijk, dit is de kinderopvang. Hier zijn de allerkleinste kinderen, van 0 tot 4 jaar. We hebben elke dag een vaste dagindeling. En dat is wel zo fijn. De baby’s eten, drinken en slapen natuurlijk wel zoals ze dat thuis gewend zijn.
Er is heel veel speelgoed om alleen of samen met te spelen. En ben je moe, dan staat er een lekker bedje voor je klaar.

Samen erop uit!

We doen elke dag leuke dingen, maar in de vakanties is het pas echt feest. Er is een afwisselend activiteitenprogramma voor iedereen. We maken kunstwerken met stoepkrijt, we springen op het springkussen en wie durft mag dieren aaien op de kinderboerderij. De allerkleinsten doen activiteiten op hun eigen niveau. Leuke ontwikkelingsspelletjes bijvoorbeeld. Of we gaan heerlijk samen knuffelen.

Soms zijn er ook thema’s, zoals de berenjacht. Dat gaat over vier kinderen die met hun vader op berenjacht gaan. We lezen samen uit het boek en we gingen met zijn allen op berenjacht in Holten. Samen op zoek naar de beren die mensen voor het raam hadden gezet.

Misschien wat minder spannend, maar nét zo leuk is het om samen de dagelijkse dingen te bekijken. Een supermarkt bijvoorbeeld of een uitstapje naar de bibliotheek.

Kom je een keertje kijken?

We kunnen er natuurlijk heel veel over vertellen, maar het is veel leuker als je een keertje komt kijken. Tot dan!
Alvast zien wat we allemaal doen? Check onze Facebookpagina.

Praktische info

Geopend van maandag tot en met donderdag van 07.30 – 18.00 uur.

• Tarieven zijn inclusief uitstapjes, fruit, sap, thee, water of melk, een koekje, brood, crackers, luiers, verzorgingsmiddelen. Niet inbegrepen zijn de flesvoeding en de warme hapjes.